Hvem er på tur
 

Plan


Logg
 

Fine Bilder
 

Ukens Tilbud
 

Linker
 

gjestebok

      la oss presentere...
              

 

 

      På bildet her ser vi Vesla (venstre) og Vesla. Vesla er gudmora til Vesla. Vesla er en 22år gammel svensk Mamba 341. Vesla er en noe eldre norsk bestemor. Vesla er ca. 15 meter høy, 3,43 m bred og  har et deplacement på ca. 4,9 tonn. Vesla er ca. 1,67m høy og passe bred, deplacementet er usikkert.
     Ellers er Vesla en god båt, og hun liker å være på tur og se nye kulturer og båter. Hun er veldig stålt av navnet sitt, og skulle gjerne sett at guttene hadde skrevet navnet hennes litt penere på hekken.
     Som Vesla er en god båt, er Vesla en god bestemor. Hun er dessverre ikke med på turen, men holder seg hjemme i Stavanger og drikker forhåpentligvis masse champagne
.

   

Dette er Jolla. Jolla har et hav som han kaller sitt eget. Jolla drømmer om Yamaha, Yamaha fins bare i fantasien.
     Jolla er lite fornøyd med at gutta bare har gitt han en 3,5 hesters Johnson. Jolla har nemlig blitt hjernevasket av en viss Kina Larsen, til å tro at det eneste som duger er Yamaha. Dessuten er 3,5 hester en hån mot en jolle som fint takler 15 hester.
     Jolla synes det er fint å være på tur, og det beste han vet er når gutta tar en tur i Jolla tidlig på morningen. Han vet ikke hvorfor men på disse morgen turene er guttene overmåte glade og muntre.
     Det verste han vet, er å møte andre joller med større motor en han og den stadige klagingen fra familien Fender.

 


Eldstemann ombord er Torbjørn, en 27 år gammel, pensjonert elektrikker fra Stavanger.
Aktivt strømmførende og elektrifisert en rekke ganger,
han er naturlig blond og sånn passe godtroende.
Torbjørn har sans for under-liv og sier sjeldent nei til en god fest.
Når han fikk nok av livet på land søkte
Torbjørn politisk asyl ombord på VESLA,
og er nå med hvor enn denne skuta har tenkt seg. 

                                  vanns

 

Calle er et vindror av type Aries. Han mønstret på på Gran Canaria, og har ikke blitt så kjent med resten av besetningen enda. Calle er fullstendig klar over at han får alle de værste vaktene ombord. Likevel klager han ikke. Uten en mine tar han fatt på jobben og styrer båten stanhaftig til noen kommer å løser han av. At det kan ta både 3 og 4 dager mellom hver gang dette skjer, ser ikke ut til å bry Calle.

 

 

Mellomste mann ombord er Einar. Han er kokk men har tatt seg noen år fri for å seile. Stort sett er Einar en omgjengelig kar, men han har en tendens til å bli litt gretten om morningen.
   Tiltross for at Einar har vokst opp i fjellheimen i Telemark, har han tilpasset seg livet på sjøen veldig bra. Han har til og med lært forskjellen på babord og den andre babord.